Amsterdam Institute for
Addiction Research
Bruggen bouwen tussen wetenschap en praktijk
12 december 2022

Heidi Sirén

Mijn naam is Heidi Sirén. Ik werk als promovenda op het OptiBlend onderzoek bij Arkin. In dit ZonMW-project gaan we de blended interventie van Jellinek optimaliseren en innoveren en de […] Lees meer »
15 november 2022

Fay Bänffer

Ik heb al lang de ambitie om het werk als behandelaar te combineren met het werk als onderzoeker in de klinische praktijk. Sinds kort ben ik daarom gestart als promovendus […] Lees meer »
15 februari 2022

Monja Hoven

Mijn naam is Monja Hoven. Ik ben PhD student bij de afdeling psychiatrie van het Amsterdam UMC, locatie AMC (UvA). Binnen het AIAR doe ik onderzoek in de onderzoekslijn ‘fundamenteel […] Lees meer »
15 februari 2022

Karoline Huth

Mijn naam is Karoline Huth. Ik ben PhD student bij het centrum voor Urban Mental Health van de UvA. Ik ben verbonden aan de afdeling Psychiatrie van het AUMC (UvA) […] Lees meer »
15 februari 2022

Sera Lortye

Ik ben promovenda en klinisch werkzaam als GZ-psycholoog. Binnen het AIAR ben ik actief binnen de onderzoekslijn ‘het effect van nieuwe behandelmethoden voor verslaving’. Huidige project(en) Behandeling van PTSS & […] Lees meer »
15 februari 2022

Max van Beek

Mijn naam is Max van Beek. Ik ben junior onderzoeker en klinisch werkzaam als psycholoog bij Jellinek, afdeling Minnesota. Binnen het AIAR ben in actief in de onderzoekslijn ‘Innovaties in […] Lees meer »
15 februari 2022

Maria Schouten

Mijn naam is Maria Schouten en ik ben opgeleid als gezondheidswetenschapper en momenteel werkzaam als promovenda op het BLADE-onderzoek bij Arkin. In dit ZonMw-project onderzoeken we de (kosten-)effectiviteit van het […] Lees meer »
15 februari 2022

Maartje van Lakerveld

Mijn naam is Maartje van Lakerveld, ik ben GZ-psycholoog/onderzoeker bij Jellinek in de TopGGZ afdeling. Binnen het AIAR ben ik actief in de onderzoekslijn ‘innovaties in de zorg’ Huidige project(en) […] Lees meer »
15 februari 2022

Joanne Will

Mijn naam is Joanne Will. Ik ben junior onderzoeker/promovenda en klinisch werkzaam als psycholoog bij Jellinek. Binnen het AIAR ben ik actief in de onderzoekslijn ‘Het effect van nieuwe behandelmethoden […] Lees meer »
15 februari 2022

Elske van Putten

Ik ben werkzaam als preventiewerker II bij Jellinek Preventie. Binnen het AIAR ben ik actief binnen Innovaties in de zorg en zorgonderzoek. Als projectleider Statushouders binnen Jellinek Preventie richt ik mij […] Lees meer »
15 februari 2022

Jackie Middeldorp

Mijn naam is Jackie Middeldorp. Ik doe praktijkgericht onderzoek en ben klinisch werkzaam als verpleegkundig specialist GGZ bij de specialistische GGZ van Jellinek. Lid van de Academische Werkplaats Verslaving, Jellinek […] Lees meer »
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2023 AIAR - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Jellinek Arkin