Amsterdam Institute for
Addiction Research
Bruggen bouwen tussen wetenschap en praktijk
1 juli 2024

Nathalie Faber

24 Lees meer »
15 februari 2022

Sera Lortye

Ik ben promovenda en klinisch werkzaam als GZ-psycholoog. Binnen het AIAR ben ik actief binnen de onderzoekslijn ‘het effect van nieuwe behandelmethoden voor verslaving’. Lees meer »
15 februari 2022

Lenette van Luijk

Ik ben verbonden aan de academische werkplaats Verslaving van Arkin/Jellinek als manager behandelzaken. Ik werk als manager behandelzaken en GZ-psycholoog op de poli van Jellinek Utrecht. Hierbij ben ik vooral […] Lees meer »
15 februari 2022

Marloes Derksen

Mijn naam is Marloes Derksen en ik ben opgeleid als gezondheidswetenschapper. In mijn promotieonderzoek heb ik samen met kwetsbare zwangere vrouwen en verpleegkundigen een mHealth applicatie ontwikkeld ter ondersteuning van […] Lees meer »
15 februari 2022

Joanne Will

Mijn naam is Joanne Will. Ik ben junior onderzoeker/promovenda en klinisch werkzaam als psycholoog bij Jellinek. Binnen het AIAR ben ik actief in de onderzoekslijn ‘Het effect van nieuwe behandelmethoden […] Lees meer »
15 februari 2022

Loes Marquenie

Mijn naam is Loes Marquenie. Ik ben senior onderzoeker en klinisch werkzaam als klinisch psycholoog op de Jacob Obrechtstraat. Binnen het AIAR ben ik actief in de onderzoekslijn: ‘ Het […] Lees meer »
15 februari 2022

Marleen de Waal

Ik ben senior onderzoeker en klinisch werkzaam als GZ-psycholoog. Binnen het AIAR ben ik actief in de onderzoekslijn ‘het effect van nieuwe behandelmethoden voor verslaving’. Ik ben gepromoveerd op 27-09-2019 op […] Lees meer »
15 februari 2022

Anneke Goudriaan

Als bijzonder hoogleraar werkingsmechanismen en behandeling van verslaving ben ik voorzitter van de academische werkplaats Verslaving van Arkin/Jellinek. Ik ben als bijzonder hoogleraar verbonden aan het AmsterdamUMC, afdeling Psychiatrie, van […] Lees meer »
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 AIAR - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Jellinek Arkin